U bevindt zich hier: Home » moeders » Speelgoed winkel: Toys R Us

Speelgoed winkel: Toys R Us

Geschreven door Elenea

Nog nooit zo’n grote speelgoedwinkel gezien als de Toys R Us op Times Square in New York. Als je wil, kan je hier zeker wel een dagje terecht! Bij de ingang staat een enorme draaimolen en als je doorloopt tref je een levensgrote dinosaurus aan met grommende geluiden, het empire state building van lego gebouwd en vele verdiepingen met veel, erg veel speelgoed! Het is bijna meer een attractiepark dan een winkel. Tja de koffer (en het budget) lieten het niet toe, maar anders had ik onze Sinterklaas en Kerstman best een handje kunnen helpen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com