U bevindt zich hier: Home » kinderkamer » Speelkleed met fluoriserende kleuren “Glow in the dark”.

Speelkleed met fluoriserende kleuren “Glow in the dark”.

Geschreven door Elenea

speelkleed met fluoriserende kleurenGroen, geel, roze, blauw, rood en paars. Vanaf nu is de eyecatcher in de kinderslaapkamer een super leuk speelkleed van Arte Espina. De designs van de kleden zijn in combinatie met de frisse en felle kleuren een must-have voor elke kinderkamer. En met de ‘Glow In The Dark’ collectie ziet je kamer er niet alleen overdag maar ook ’s avonds super leuk uit.

Zijn dolfijnen de favoriete dieren van je kinderen of voelen ze zich zich meer een echte prinses, of toch maar de dino’s of de ridders of spelen ze graag een spelletje?
Deze speelkleden zijn verkrijgbaar via LittleOne.nl/speelkleden, ze zijn er in alle soorten en maten.
Uniek en super leuk zijn de ‘Glow In The Dark’ kleden. Speel je overdag nog op een kleed met een prinses of in de jungle, ’s avonds ontstaat er een hele nieuwe beleving. Speelse motieven lichten op in het donker, wat het nog spannender maakt om bij in slaap te vallen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com