Gerelateerde artikelen

  • Poezieplaatjes op de muur is origineel Poezieplaatjes op de muur is origineel
  • Muur decoreren met gratis klok sjabloon Muur decoreren met gratis klok sjabloon
  • Inspiratie muur achter je bureau tips Inspiratie muur achter je bureau tips
  • Insecten prepareren is ook een hobby Insecten prepareren is ook een hobby
  • Tekenboeken voor jongens en meisjes Tekenboeken voor jongens en meisjes
  • Op klein balkon of terras een zitplek maken Op klein balkon of terras een zitplek maken

Doe-het-zelf insectenhotel en een vlinderkast in de tuin

Green-Kids 3Een doe-het-zelf insectenhotel en een vlinderkast in de tuin krijg je bijzondere dieren in de tuin. De insecten- en vlinderhuisjes van Green-Kids-assortiment zijn leuk en leerzaam voor kinderen op school of thuis op het balkon of in de tuin. De kids gaan actief bezig met de natuur. De Green-Kids-producten zijn alleen verkrijgbaar bij Praxis en zijn leuk om te kopen en om te geven.

Green-Kids 1Kinderen gaan zelf aan de slag met bijvoorbeeld je eigen sla, tomaten en aardbeien kweken of zien hoe bolletjes onder de grond groeien. Op de Green-Kids-plantenstekers schrijf je wat je allemaal geplant hebt.
Nieuw in het Green-Kids-assortiment is het doe-het-zelf insectenhotel, waarmee je bijzondere insecten aantrekt en helpt te overleven. In het doe-het-zelfpakket zitten alle onderdelen om het hotel zelf te bouwen. Een leuke activiteit die kinderen vanaf 6 á 7 jaar samen met hun ouders kunnen doen op een verjaardagsfeestje of regenachtige middag. Ook nieuw is de vlinderkast, die je op een zonnig plekje in je tuin of op je balkon hangt. Door de smalle verticale ingangen is deze alleen toegankelijk voor vlinders.