U bevindt zich hier: Home » inspiratie » creatief » Doe-het-zelf insectenhotel en een vlinderkast in de tuin

Doe-het-zelf insectenhotel en een vlinderkast in de tuin

Geschreven door Elenea

Green-Kids 3Een doe-het-zelf insectenhotel en een vlinderkast in de tuin krijg je bijzondere dieren in de tuin. De insecten- en vlinderhuisjes van Green-Kids-assortiment zijn leuk en leerzaam voor kinderen op school of thuis op het balkon of in de tuin. De kids gaan actief bezig met de natuur. De Green-Kids-producten zijn alleen verkrijgbaar bij Praxis en zijn leuk om te kopen en om te geven.

Green-Kids 1Kinderen gaan zelf aan de slag met bijvoorbeeld je eigen sla, tomaten en aardbeien kweken of zien hoe bolletjes onder de grond groeien. Op de Green-Kids-plantenstekers schrijf je wat je allemaal geplant hebt.
Nieuw in het Green-Kids-assortiment is het doe-het-zelf insectenhotel, waarmee je bijzondere insecten aantrekt en helpt te overleven. In het doe-het-zelfpakket zitten alle onderdelen om het hotel zelf te bouwen. Een leuke activiteit die kinderen vanaf 6 á 7 jaar samen met hun ouders kunnen doen op een verjaardagsfeestje of regenachtige middag. Ook nieuw is de vlinderkast, die je op een zonnig plekje in je tuin of op je balkon hangt. Door de smalle verticale ingangen is deze alleen toegankelijk voor vlinders.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com