U bevindt zich hier: Home » eropuit » Nieuwe boulevard Scheveningen

Nieuwe boulevard Scheveningen

Geschreven door Elenea

Op zonnige dagen genieten van de nieuwe boulevard in Scheveningen. Eerst wandelen over de boulevard of langs de kust van de haven naar de pier of van de pier naar de haven en weer terug. Onderweg lekker lunchen, koffie drinken en/of dineren bij strandtent Escubelle en de kids spelen op het strand.

Een aan rader !!!!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?