U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Fotoboek, receptenboek of roman zelf schrijven en vormgeven

Fotoboek, receptenboek of roman zelf schrijven en vormgeven

Geschreven door Elenea

digitaal fotoalbum 1Moederdag staat alweer voor de deur. Voor veel papa’s en kindjes is het ieder jaar weer een uitdaging om een geschikt cadeautje voor mama te vinden. Zelfgemaakte cadeaus doen het altijd goed. Met het creatieve online uitgeefplatform, Blurb, maak je makkelijk een mooi boek. Bijvoorbeeld met de mooiste herinneringen aan je allerliefste moeder, maar je kunt mama ook haar eigen boek laten maken, zodat ze eindelijk eens die vakantiefoto’s, babyfoto’s of haar zelfgeschreven kinderverhaal in boekformaat kan vereeuwigen.

digitaal fotoalbum 2Mijn dochter heeft er een boek samengesteld. De levering ging snel en het zag er zeer goed verzorgd uit.
Het samenstellen van het boek heeft vele mogelijkheden. Ga er rustig voor zitten en maak de juiste keuzes. De website is erg uitgebreid en professioneel. Dat is net wat ’t ook wat minder makkelijk en snel in gebruik maakt, maar als je ’t vaker doet, gaat het vast sneller en beter en …………. het resultaat mag er zijn.
Mijn advies is, maak dus eerst een klein proefexemplaar en aan de hand van je ervaringen kan je je definitieve boek ontwerpen en vormgeven.
Bijvoorbeeld: een receptenboek, baybyboek, reisboek, huwelijks boek, een roman met een eigen geschreven verhaal …..

Een beetje hippe moeder legt tegenwoordig haar plaatjes vast met Instagram. Met Blurb maak je nu snel en gemakkelijk een boek van je favoriete Instagram-foto’s. De foto’s worden automatisch toegevoegd aan de pagina’s van het sjabloon van een klein vierkant boekje. Kies vervolgens jouw favoriete omslag en papiersoort en in een mum van tijd heb je een prachtig en professioneel gedrukt boek. De Blurb Instagram-fotoboeken zijn al verkrijgbaar vanaf 12,14 euro voor 20 pagina’s.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com