U bevindt zich hier: Home » fun en feestdagen » Wensbootje als kaartje bij veel gelegenheden

Wensbootje als kaartje bij veel gelegenheden

Geschreven door Elenea

Vóór het vouwen schrijf je op het bootje  langs de railing je eigen naam en een persoonlijke wens. Schrijven en vouwen kost je drie minuten per bootje. Er zitten acht bootjes vouwvellen (voor 4 grote en 4 kleintjes) met 16 verschillende printjes in een verpakking en er zit een duidelijke handleiding bij. Ze zijn zo leuk dat je er direct allerlei bestemmingen voor bedenkt, zoals een huwelijksbootje of een geboortebootje, op weg naar een nieuwe baan, of als wensbootje voor een nieuw levensjaar. Maar ook voor afscheid nemen en tijdelijk los laten. Ze erg mooi om te gebruiken en te bewaren.
Bestellen doe je bij feelgoodies.nl/wensbootjes

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com