U bevindt zich hier: Home » inspiratie » creatief » Foam klei is zelfdrogend en makkelijk in gebruik

Foam klei is zelfdrogend en makkelijk in gebruik

Geschreven door Elenea

foam klei voor kinderen zelfdrogend en schoon 1Onze kleinkinderen zijn met deze klei helemaal happy. Eerst enkele uurtjes kleien, 24 uur laten drogen en de volgende dag er mee spelen. Super !!!! De kleurrijke Foam klei is makkelijk te mengen en heeft standaard veel mooie kleuren.  het is zelfdrogende klei en voor de kinderen én voor de ouders ook nog eens heel gemakkelijk. Geen vieze nagels of sporen in het tapijt en kleding. De gemaakte kunstwerken kunnen gewoon buiten de oven drogen (harden). De kleuren verzwakken niet, er komen geen barstjes in het materiaal én je kan er mee spelen.
Wat wil je nog meer. Super klei voor kinderen en moeders …..

foam klei voor kinderen zelfdrogend en schoon 2Voor de ontwikkeling van creativitiet is het belangrijk dat kinderen zelf hun fantasie leren gebruiken. Fantastic Foam Klei is voor kinderen vanaf 4 jaar en wordt verkocht in de betere speelgoedwinkels en via fantoy.nl

foam klei voor kinderen zelfdrogend en schoon voorbeeld

 

 

 

 

 

 

foam klei is schoon makkelijk en zelfdrogend

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com