Gerelateerde artikelen

  • Muur decoreren met origineel zelfmaak idee Muur decoreren met origineel zelfmaak idee
  • Kaarsen decoreren en versieren doe je zo Kaarsen decoreren en versieren doe je zo
  • Jasseron armband maken met werkbeschrijving Jasseron armband maken met werkbeschrijving
  • Organza tafelkleed vlechten en naaien Organza tafelkleed vlechten en naaien
  • Persoonlijk cadeau zelf borduren met initialen Persoonlijk cadeau zelf borduren met initialen
  • Japanse tape om te versieren, scheuren, decoreren Japanse tape om te versieren, scheuren, decoreren

Foam klei is zelfdrogend en makkelijk in gebruik

foam klei voor kinderen zelfdrogend en schoon 1Onze kleinkinderen zijn met deze klei helemaal happy. Eerst enkele uurtjes kleien, 24 uur laten drogen en de volgende dag er mee spelen. Super !!!! De kleurrijke Foam klei is makkelijk te mengen en heeft standaard veel mooie kleuren.  het is zelfdrogende klei en voor de kinderen én voor de ouders ook nog eens heel gemakkelijk. Geen vieze nagels of sporen in het tapijt en kleding. De gemaakte kunstwerken kunnen gewoon buiten de oven drogen (harden). De kleuren verzwakken niet, er komen geen barstjes in het materiaal én je kan er mee spelen.
Wat wil je nog meer. Super klei voor kinderen en moeders …..

foam klei voor kinderen zelfdrogend en schoon 2Voor de ontwikkeling van creativitiet is het belangrijk dat kinderen zelf hun fantasie leren gebruiken. Fantastic Foam Klei is voor kinderen vanaf 4 jaar en wordt verkocht in de betere speelgoedwinkels en via fantoy.nl

foam klei voor kinderen zelfdrogend en schoon voorbeeld

 

 

 

 

 

 

foam klei is schoon makkelijk en zelfdrogend
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?