U bevindt zich hier: Home » beauty en gezondheid » Schadevrije hairextensions voor mooi haar met een beetje hulp

Schadevrije hairextensions voor mooi haar met een beetje hulp

Geschreven door Elenea

Hairloxx Professional Hairextensions kleurenLieve moeders trakteer jezelf op…nieuw haar! Er zijn inmiddels vijf professionele salons in Nederland van ‘Beauty by Roos’ waar jij de gewenste coupe kan laten creeëren door middel van het nieuwe merk Hairloxx Professional Hairextensions.
Deze luxe en kwalitatief hoogstaande hairextensions zijn ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw en kunnen zonder probleem aangepast worden aan de eigen haarkleur.

De Hairloxx Professional Hairextensions worden op een hoogwaardige en onschadelijke manier aangebracht met de Ultra Sonic, een machine op geluidsgolven. Geluidsgolven tasten het haar niet aan en zorgen voor een natuurlijk resultaat, waarbij het haar niet van echt te onderscheiden is. Met de nieuwe Hairloxx Professional Hairextensions biedt Beauty by Roos The Perfect Loxx; wat staat voor een gecertificeerd hairextensions merk van hoge kwaliteit voor een zeer goede prijs.

Hairloxx Professional Hairextensions duidt de kleuren van de hairextensions niet aan met nummers, maar refereert aan de mooiste wereldsteden van dit moment. Van Milaan, Barcelona en Londen tot aan New York.

Hairloxx Professional Hairextensions worden bij alle Beauty by Roos salons ingezet, inclusief knippen, snijden, stylen, föhnen en drie maanden garantie. De prijs voor de hairextensions is eenmalig vanaf €175,00 of € 75,00 per maand door middel van een uniek Beauty by Roos jaarabonnement.

niet schadelijke haar extensionsIn 2007 opende Roos van Binsbergen, als één van de eersten in Nederland, een in hairextensions gespecialiseerde salon in Hengelo. Door het grote succes van deze salon is Beauty by Roos Hairextensions inmiddels uitgegroeid tot een bekend fenomeen op het gebied van hairextensions. Inmiddels zijn de prachtige Beauty by Roos salons gevestigd in Den Bosch, Den Haag, Amersfoort, Hengelo en Amsterdam

Voor meer informatie:

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com