U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Anti slipsokken voor peuters

Anti slipsokken voor peuters

Geschreven door Elenea

anti slipsokken voor peuters100 verschillende soorten antislip sokken voor peuters. Lopen op blote voetjes is goed voor de ontwikkeling van de peuter. In de winter zou dat dus lopen op sokjes zijn, maar tegenwoordig heeft bijna iedereen parket, laminaat of plavuizen. Dan is de kans op uitglijden te groot voor die kleintjes en dus moeten er maar pantoffeltjes of schoentjes aan.

anti slipsokken voor peuters 1Jammer voor de ontwikkeling van het lopen en de voetjes. Dus kies uit de anti slip sokken voor peuters. Trek je niets aan van de beschrijving jongens of meisjessok. Er zijn tenslotte stoere meiden die misschien juist een jongenssokje leuk vinden en vrolijk gekleurde meisjessokken die ook jongens niet misstaan.

Ter introductie op veel antislipsokken 10% korting.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com