U bevindt zich hier: Home » boeken en tijdschriften » Gids om reisdoel te ontdekken

Gids om reisdoel te ontdekken

Geschreven door Elenea

reisgids mooiste gebieden europaWil jij tijdens je reis in de mooiste streken van Europa net iets meer, en het liefst álles ontdekken? Dan zoek je vast een gids met een overzicht van handige websites en informatie over winkelen, uitgaan, overnachten, festivals en evenementen en een gids met een uitneembare kaart en van de belangrijkste plaatsen een stadsplattegrond.

Er zijn Ontdekgidsen voor de streken : Andalusië, Toscane, Ligurië, Cornwall, Elzas, Zuid-Zweden, Bourgondië, Marche & Schotland.
De reisgids geeft o.a. tips voor restaurants, cafés en overnachtingen.

Ter gelegenheid van de introductie van de ANWB Ontdek reisgidsserie, zijn voor elke streek Pinterestborden aangemaakt met inspirerend beeldmateriaal en leuke tips om alvast bij weg te dromen. Nieuwsgierig? Kijk op: pinterest.com/anwbontdek

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com