U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Kindvriendelijk kneedbare badschuim en zeep

Kindvriendelijk kneedbare badschuim en zeep

Geschreven door Elenea

kindvriendelijke kneedbare zeepPoppetjes kneden en die dan onder de kraan houden voor een bad vol schuim. Maar je kan natuurlijk ook het kunstwerk in stukjes breken, een klein kunstwerkje maken. Voor kinderen is er Lush Fun zeep, een kneedbare kindvriendelijke zeep, een multifunctioneel product waarmee je het haar kunt wassen, douchen, een schuimbad kunt maken maar eerst de kids lekker laten spelen!
Veel speelplezier !!!
Verkrijgbaar in vijf verschillende geuren en kleuren bij lush.nl/shop

kneedbaar badschuim voor kinderenEr is ook kneedbaar badschuim. Met een kleine hoeveelheid vormt het kind een grote bal van schuim/foam wat gekneed en gevormd kan worden in elk denkbare vorm. Speel ermee, knijp erin, vervorm het en stuiter ermee. De kids zijn schoon voordat je het in de gaten hebt! Het is ideaal om het handen wassen aan te moedigen na school of voor/na voor het eten! Te gebruiken in bad of douche of zelfs bij de kraan in de keuken! Leuk als schoencadeautje of als kleinigheidje voor een verjaardag.

Bestellen bij olijverie.nl/kneedbaar-badschuim

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com