U bevindt zich hier: Home » eropuit » Inpakken en wegwezen!

Inpakken en wegwezen!

Geschreven door Elenea
BRON: flickr.com

BRON: flickr.com

Eindelijk is het zover: de zomer is aangekomen in Nederland. Het zonnetje straal heerlijk zijn warmte uit over de terrassen en parken en ook het strand trekt steeds meer mensen aan. Veel mensen hebben dit jaar een vakantie naar het zonnige zuiden geboekt, omdat de Nederlandse zomer niet heel erg mooi leek te worden. Hier een aantal tips om ervoor te zorgen dat je alles meeneemt op vakantie wat je nodig hebt!

GetPacked handige app
Een van de handigste apps die je kunt vinden in de Apple app store is GetPacked. Vertel deze app waar je heen gaat. Hoe je erheen gaat en voor hoe lang. Daarna tovert hij automatisch een lijstje tevoorschijn met de spullen die je in ieder geval in je tas moet stoppen. Deze lijst kun je verder aanvullen met de dingen die je zelf niet wilt vergeten. Vink ze af zodra ze in je tas zitten en zo weet jij zeker dat er schone onderbroeken en genoeg t-shirts in je tas zitten.

Vooraf regelen
Voordat je op vakantie gaat zijn er een aantal dingen die je moet regelen. De vakantieboeken is natuurlijk het allerbelangrijkst, maar daar denkt iedereen wel om. De juist reisdocumenten in handen hebben wordt nog wel eens vergeten. In Europa heb je genoeg aan een ID kaart, maar ga je richting Azië of Amerika dan heb je een paspoort nodig. Vraag deze voor de zomerdrukte in mei, juni en juli aan zodat je hem op tijd in huis hebt.

Vergeet ook niet te kijken naar wat je op de plek van bestemming nodig hebt. Heb je nog inentingen nodig of malaria pillen en heb je wel de juiste reisverzekering afgesloten? Als je langer dan drie weken op vakantie gaat is een doorlopende reisverzekering handig. Dit zijn van die typische dingen die je echt vooraf moet regelen, dus zet deze ook op je vakantie to-do lijst!

Voorbruinen
Als je uitkijkt naar een strandvakantie, dan is het slim om je huid voor te bereiden op de hoeveelheid zon die het gaat krijgen. Zeker als je een lichte huid hebt. Ga een paar keer voor je vertrekt naar de zonnebank en neem genoeg zonnebrand mee op vakantie. Ook een zonnebril en een leuke hoed zijn een must om je te beschermen tegen de kracht van de zon.

 Miranda

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com