U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Verantwoord computerspel voor 8 – 12 jaar

Verantwoord computerspel voor 8 – 12 jaar

Geschreven door Elenea

verantwoord computerspel voor 8 tot 12 jaar aanleren vaardighedenMet het online computerspel Plan-It Commander kunnen kinderen spelenderwijs een aantal belangrijke praktische vaardigheden, zoals tijdsbesef, plannen, organiseren en sociaal gedrag, oefenen. Het bijzondere is dat de oefeningen “verpakt” zitten in een avontuurlijk online spel in een prachtige sciencefiction omgeving.
Plan-It Commander is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar, waarvan de ouders het belangrijk vinden dat het spelen van een online computerspel wordt gecombineerd met het oefenen van een aantal belangrijke praktische vaardigheden.
Aanvullende informatie is te vinden op planitcommander.com of klik hier voor de trailer.

De effecten van het online computerspel zijn getest in een uitgebreid marktonderzoek (GfK, april 2013), waaruit blijkt dat 66% van de ouders Plan-It Commander aan zou raden aan andere ouders. Om het game-gedrag van het kind in de hand te houden, kunnen ouders een tijdslimiet invoeren. Op de website van Plan-It Commander zijn ervaringen van ouders te vinden van wie de kinderen het spel al gespeeld hebben.

Plan-It Commander kan vanaf 19 juni 2013 online worden aangeschaft via www.planitcommander.com. Het aankoopbedrag van € 37,50 (inclusief BTW), geeft één speler recht om het spel te spelen. Aangezien Plan-It Commander een online spel is, hoeft er niets gedownload of geïnstalleerd te worden**.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ry2WSgtYSEg[/youtube]

**Technische voorwaarden voor Plan-It Commander: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Mac OSX 10.6, Flash Player: 11.3, Minimale schermresolutie: 1024 x 768 (bij volledig scherm). Internetverbinding: minimaal een 4MBit ADSL verbinding nodig, Browser: minimaal Internet Explorer 8, Mozilla FireFox 16 of Google Chrome 22 nodig. Voor MacBook’s (Apple) geldt een minimale vereiste van Safari 6.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com