U bevindt zich hier: Home » moeders » Bevallen blijft een bevalling

Bevallen blijft een bevalling

Geschreven door Elenea

bevallen blijft een bevallingBen je zwanger, heb je vragen en wil je je goed voorbereiden op de bevalling dan is er nu een website waar je met veel vragen terecht kan om je te kunnen voorbereiden op de bevalling. Diverse pijnbestrijdingsmethodes komen aan bod en er zit een panel van deskundigen klaar om vragen te beantwoorden. Naast alle informatie biedt de site ook concrete producten, allen passend bij ‘Bevallen zonder zorgen’.

Baas over eigen bevalling
Dat bevallen pijn doet weet iedereen. Maar met de juiste informatie kan de juiste keuze maken voor jouw bevalling. Een fijne ervaring is maar weggelegd voor een enkeling.
Als het kind in je armen ligt, vergeet je wel, maar ……. een bevalling blijft het.

Vraag en antwoord
Voor veel gestelde vragen maar ook persoonlijk advies is er een panel van deskundigen beschikbaar dat bestaat uit een hypnotherapeut, zwangerschapsyoga instructrice, counselor, doula, lacatiekundige, psycholoog, bekkenfysiotherapeut, verloskundige, seksuologe en jurist. Een overzicht van bevalling gerelateerde events en workshops is tevens te vinden op de site van Bevallen Zonder Zorgen.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Frank februari 15, 2019 - 10:57 am

Goed dat er een vraagbaak is, juist bij een onderwerp als deze. Het is een belangrijke gebeurtenis

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com