U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Peuter puberteit bestaat en hoe mee omgaan

Peuter puberteit bestaat en hoe mee omgaan

Geschreven door Elenea

Heb je een smurf van bijna twee jaar  rondlopen en vind je het af en toe best lastig, sla er dan dit boekje eens bij open.  Peuters ontwikkelen een eigen wil, waardoor ze zich vaak anders en heftiger gedragen dan je van je kind gewend bent. Als je weet welk gedrag bij de normale ontwikkeling van een peuter hoort en hoe je daar mee om kunt gaan, is de peuterpuberteit vooral leuk en spannend, in plaats van lastig of moeilijk.
Het boekje bestellen, klik op : “peuterpuberteit” bestellen.

Met een heftige peuter in huis ervaar je boze buien, driftaanvallen, brutale mond, niet luisteren en zo kan ik nog wel even doorgaan. Daarnaast is de peuter een heerlijke knuffel, een kletsmajoor en heeft hij/zij enorm veel fantasie. Je vraagt je dan af: Wat heb ik verkeerd gedaan waardoor is  mijn kindje zo? Lees online meer over peuterpuberteit.
Wat doe ik als mijn peuter koppig is, leer verder bij peuterplace.nl

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com