U bevindt zich hier: Home » kinderkleding » Unieke vrolijke t-shirts voor kinderen

Unieke vrolijke t-shirts voor kinderen

Geschreven door Elenea

Bron: sama-sama-shop.com

Een jong Nederlands kledingbedrijf maakt biologische baby- en kinderkleding. De gedachte achter deze shop is om niet alleen kleding te verkopen met een goed verhaal en concept, maar ook kinderkleding die op een mens- en milieuvriendelijke wijze is geproduceerd. Het kan zijn dat je een kledingstuk ziet die niet helemaal 100% uit biologische stoffen/materialen bestaat. Maar de merken die zij verkopen zetten allemaal een stap extra voor een beter milieu.

Het eigen merk SAMA-SAMA is tot nu toe alleen nog exclusief in de webshop te koop. Alle kleding is met de hand gemaakt in Nederland met alleen biologische (organic) stoffen die een keurmerk hebben. De gebruikte stoffen van eigen ontwerp zijn op een milieuvriendelijke wijze gedrukt op biologische interlock knit (Global Organic Textile Standards: GOTS gecertificeerd). Deze zomer is de zomerkleding ontworpen met een vrolijk Flamingo dessin. Neem een kijkje in de shop : www.sama-sama-shop.com.

De komende seizoenen zullen er steeds meer eigen stoffen worden ontworpen en worden er vernieuwende patronen ontwikkeld.

Heb je een persoonlijke kinderkleding aanvraag? Bijvoorbeeld voor een pasgeboren kleintje? Of wil je een kledingstuk in een maat die niet op de site staat? Dan kan je vis de website contact opnemen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com