U bevindt zich hier: Home » moeders » Tattoo tegelstickers in Delftsblauw stijl

Tattoo tegelstickers in Delftsblauw stijl

Geschreven door Elenea

Tattoo defts blauwe tegelstickersEen oer-Hollandse unieke tattoo tegelsticker is een combinatie van de karakteristieke Delftsblauwe stijl en oldschool tattoo designs. Voor de liefhebber van nostalgie én stoer. De stickers zijn ontworpen door FamousLefty, tatoeëerder sinds 1984. De designs zijn geprint op witte folie. De tegelstickers zijn 15 x 15 cm en verkrijgbaar in 3 verschillende sets, bestaande uit 5 unieke designs.

Tattoo defts blauwe tegelstickerDe tattoo tegelstickers zijn een aanvulling op de bestaande collectie ‘ongewoon oer-Hollandse’ interieurstickers. Molens, klompen, grachtenpandjes en tegeltjes; niets is te gek, zolang het maar Hollands is.
Kijk voor meer info op www.hollandinhuis.nl.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com