U bevindt zich hier: Home » allerlei moeders » Tips inrichten kinderkamer

Tips inrichten kinderkamer

Geschreven door Elenea

FotobehangOp een bepaald moment wordt je kindje te groot voor het ledikant en wordt het tijd om te gaan kijken voor een echt kinderbed. Dit is natuurlijk het perfecte moment om meteen de hele kamer om te toveren van een babykamer naar een kinderkamer. Hier een aantal tips om deze omschakeling zo makkelijk en leuk mogelijk te maken!

HoogslaperOm nog even terug te komen op het kinderbed; hier zijn veel leuke opties voor te vinden. Denk bijvoorbeeld eens aan een hoogslaper. De meeste kinderen vinden dit leuker dan een gewoon (laag) bed. Er zijn zelf hoogslapers met een glijbaan er aan vast of met een bureau eronder. Je kan het zo gek maken als je zelf wil en het bespaart nog ruimte ook.

Over ruimte gesproken; het is ook een goed idee om na te denken over hoe het speelgoed opgeborgen gaat worden. Er zijn ontelbaar veel opties hiervoor maar denk bijvoorbeeld eens aan laden onder het bed of een bepaalde plek in de (kleding)kast. Of je kan er voor kiezen een grote bak of speelgoedkist te gebruiken. Welke optie je ook kiest, het maakt het je later ook makkelijker om je kind te leren opruimen. Door samen het speelgoed op te ruimen kan je het zelf leuk maken om te doen!

Voor de muren kan je natuurlijk gaan schilderen of een mooi (kinder)behang uitkiezen. Maar wist je dat er ook nog een andere optie is? Fotobehang is een erg leuke en originele manier om de kinderkamer wat spannender te maken. Kijk bijvoorbeeld eens bij het fotobehang op Beslist.nl en je ziet meteen welke opties er allemaal zijn. Ook erg leuk voor in de slaapkamer van papa en mama of in de woonkamer.

Kim

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com