U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » allerlei » Schooltas pimpen en hip nieuwe schooljaar in

Schooltas pimpen en hip nieuwe schooljaar in

Geschreven door Elenea

 

schooltas pimpen met hotfix steentjesNu is het moment om na te denken over het schooltas pimpen. Nog maar even en dan is de vakantie weer voorbij en beginnen de scholen weer. Een goed moment voor het schooltas pimpen en nieuwe schooltas personaliseren met leuke studs of “diamantjes”.

Met behulp van “Hotfix” is het mogelijk leuke studs of diamantjes stevig vast te lijmen of textiel of andere materialen. Hotfix steentjes hebben een lijmlaagje dat na verhitting gaat smelten. Zodra het is afgekoeld zitten de steentjes stevig vast op de ondergrond. Er zijn speciale applicators te koop om de steentjes te bevestigen en steentjes in allerlei kleuren en maten. Gebruik je fantasie of zoek op internet naar leuke patronen. In deze flimpjes wordt het gebruik van de Hotfix gedemonstreerd. De mogelijkheden zijn oneindig groot. De Hotfix applicators en steentjes zijn verkrijgbaar bij diverse webwinkels. We hebben ze echter ook al voor een prikkie bij de Action gespot!

Is je oude schooltas zelfs niet meer geschikt voor het schooltas pimpen? Geen nood. Ook een nieuwe schooltas geef je net een beetje extra door ‘m te personaliseren met de Hotfix steentjes. Neem eens een kijkje bij deze leuke tassen. De leuke tassen van bijvoorbeeld De Kunstboer lenen zich prima voor het pimpen met diamantjes. De kitschy stijl van de Kunstboer maak je op die manier nog hipper en met een hele eigen twist!

Ans

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1IL4ugWdzMY[/youtube]

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com