U bevindt zich hier: Home » eropuit » Rozentuinen waar in Nederland bezoeken

Rozentuinen waar in Nederland bezoeken

Geschreven door Elenea
roos elenea, rozentuinen

rozentuinen

Bezoek de onderstaande unieke rozentuinen in Nederland. Zelf woon ik vlakbij het Rosarium Westbroekpark in Den Haag en maak ieder jaar een wandeling door deze prachtige rozentuin. In dit rosarium bloeien van juni tot november zo’n 20.000 rozenstruiken en er is ook een pracht aan vaste planten. Je kan er aan het water een glaasje drinken en varen. Combineer je bezoek aan de rozentuin met een dagje Scheveningen. Zoek een gratis parkeerplaats in de buurt van het rosarium of ga met de tram naar het rosarium en wandel naar de boulevard.
Unieke en sfeervolle rozentuinen in Nederland zijn :

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com