U bevindt zich hier: Home » moeders » Ontwikkeling kinderen stimuleren met speelgoed

Ontwikkeling kinderen stimuleren met speelgoed

Geschreven door Elenea

PhotoRepro:1Ontwikkeling van kinderen stimuleren door de juiste keuze van speelgoed. Speelgoed om de fantasie van kinderen te prikkelen en hen te helpen nieuwe dingen in de wereld te ontdekken. Wélk speelgoed kinderen kiezen is minder belangrijk. Het gaat om wat ze ermee kunnen doen en waarom ze er graag mee spelen.

Als een kind graag bordspellen speelt, zegt dat niet direct iets over zijn talenten. Het ene kind speelt graag spelletjes vanwege de gezelligheid van het samenzijn, het andere doet het omdat hij wil winnen, en het derde houdt ervan zijn hersens te laten kraken. Voor het eerste kind is die gezelligheid een levensbehoefte; die wordt later vast een goede teamwerker. De tweede zal een baan willen waarin het draait om sneller, beter en efficiënter worden. Het derde kind is goed in problemen oplossen, waarbij het hem niet om praktische toepassingen te doen is, maar puur om de psychisch-rationele uitdagingen van een vraagstuk. Als hij ook nog eens graag leest, is de kans groot dat dit kind gelukkig zal worden met een wetenschappelijke carrière. Lees meer bij jmouders.nl

Ontwikkeling kinderen wordt door Ikea gestimuleerd

Ter inspiratie :

Opblaasbare olifant
Met het SAGOSTEN opblaasbare kussen kunnen kinderen spelenderwijs hun motoriek en evenwicht ontwikkelen. Er zijn drie verschillende overtrekken verkrijgbaar zodat je het kussen in een handomdraai omtovert tot een circusster, olifant of lieveheersbeestje. De overtrekken hebben een kindvriendelijke ritssluiting.

ontwikkeling kinderen stimuleren 3Sprookjesbos
Kabbelende beekjes, vriendelijke egels en ondeugende vossen. Met de VANDRING collectie wordt iedere kinderkamer een sprookjesbos. Kies bijvoorbeeld voor het VANDRING RÄV dekbed met groene heuvels en spelende vossen. Op het VANDRING SPÅR vloerkleed met bosmotief kunnen kinderen samen met de zachte pluchen bosdieren op ontdekkingstocht gaan.

ontwikkeling kinderen stimuleren 4

Vrolijke draken en gekke vogels
Vrolijke draken en gekke vogels. De nieuwe textielcollectie voor kinderen maakt van iedere kamer een kleurrijke fantasiewereld. De vloerkleden, de dekens, het beddengoed en de gordijnen zijn geïnspireerd op Japan en Scandinavië. Zoals het DRAKDJUR beddengoed met driehoeken en vliegende krokodraken. Vanaf augustus 2013 verkrijgbaar.

ontwikkeling kinderen stimuleren 5Beste paard van stal
Prikkel de fantasie van kinderen met het LÖJLIG stokpaard. Dit beste paard van stal verovert samen met kleine prinsen en prinsessen de wereld en laat hen de meest spannende avonturen beleven.
Vanaf augustus 2013 verkrijgbaar.

ontwikkeling kinderen stimuleren 2Meegroeien
Kinderen groeien veel te snel. Met de ROKNÄS meetlat in stickervorm hou je hun groeispurten bij. De vrolijke kleuren en sprookjesachtige dieren spreken kinderen van iedere lengte aan. De meetlat is vanaf augustus 2013 verkrijgbaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com