U bevindt zich hier: Home » eropuit » Outdoor gamen is puzzeltocht in het bos

Outdoor gamen is puzzeltocht in het bos

Geschreven door Elenea

Outdoor gaan met een puber geeft vaak discussie. Maar als je tijdens een dagje uit met de puber hem/haar weet te interesseren in bijvoorbeeld een wandeling met outdoorgaming, een puzzeltocht met digitale route, dan is dat met een puber in huis een leuk idee.

Outdoorgaming is het perfecte uitje vol avontuur, spanning, uitdaging, gezelligheid en competitie in de natuur. Tijdens de outdoorgaming wordt er gebruik gemaakt van multimedia en navigatie middelen. De software in de PDA is zeer gebruiksvriendelijk zodat iedereen ermee kan werken. 

Volg simpelweg de aanwijzingen op het scherm en bij aankomst op de juiste locatie verschijnt vanzelf het volgende deel van de tocht in beeld.
Beeld en geluidsfragmenten zorgen voor een hoog belevingsgehalte voor de hele groep.

Waar outdoor gamen

Met de Outdoorgames van de Wilgenweard in Nijverdal kan je outdoor gamen. Dit zijn puzzeltochten met een Personal Digital Assisstant (PDA) met ingebouwde gps. Onderweg draait de PDA een programma af met vragen, raadsels en opdrachten. De antwoorden zijn onderweg met de computer of in het bos te vinden.
Surf naar wilgenweard.nl gaming

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com