U bevindt zich hier: Home » kinderkleding » Gant kinderkleding stoer en klassiek voor herfst en winter

Gant kinderkleding stoer en klassiek voor herfst en winter

Geschreven door Elenea

gant kinderkleding stoer en klassiek 1Gant kinderkleding heeft zich voor komende herfst en winter laten inspireren door het Amerikaanse Yale. De Yale-universiteit (Yale University) is een van de hoogst aangeschreven particuliere universiteiten van de Verenigde Staten. De nieuwe look is te herkennen aan de warm gebreide kabeltruien op gewassen chino’s met klassieke button down shirts.

gant kinderkleding stoer en klassiek 2Voor de jongens stoer en soms lijkt het wel of ze hun kleding geleend hebben van een oudere broer. Dat komt door de stoere cargo broeken, gecombineerd met bouwvakkers overhemden, gestreepte wollen truien of vesten en de bekende visgraat blazers.

gant kinderkleding stoer en klassiek 3

 

 

 

 

 

Voor de meisjes tijdloze klassiekers, zoals gebreide kabeltruien, satijnen broeken, korte minirokjes met jersey American Sportwear printjes. Om de look zo kleurrijk, stijlvol, leuk en comfortabel mogelijk te maken zorgt Gant voor voldoende items om te combineren. Denk aan een jersey jurk onder een gebreid bordeaux-rood vest met een parka voor die sportieve, lieve look.

LittleOne.nl is een webshop die staat voor hoogwaardige kwaliteit, imago en design en zorgt ervoor dat wij deze herfst en winter kunnen genieten van deze Yale-style look van Gant.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com