U bevindt zich hier: Home » moeders » Naar de brugklas met leuk cadeau

Naar de brugklas met leuk cadeau

Geschreven door Elenea

cadeau kinderen die naar de brugklas gaanDe brugklas is een vervolg op de basisschool. Als je een brugklasser (brugpieper of wup) bent kom je meestal in een klas met leerlingen die allemaal hetzelfde niveau hebben. Aan de hand van de cito score en het advies van de groep 8 docent kom je in een mavo, mavo/havo of havo/vwo klas. Nieuwe vakken kunnen zijn techniek, natuurkunde, biologie. Voor elk vak een andere docent. Bij elke les van lokaal wisselen. Er zitten vaak veel leerlingen op de middelbare school en daardoor is het gebouw natuurlijk ook veel groter en bestaat de kans om te verdwalen! Dat ervaart bijna elke leerling een keer.

Brugklas cadeau

Een leuk cadeautje voor kinderen die naar de brugklas gaan en behoorlijk de bibbers hebben (al zeggen ze zelf van niet…). Hoe dichterbij het komt, hoe meer vragen je krijgt. Daarom zijn er leuke boekjes die de duizend-en-een vragen beantwoorden.

  • Raak ik mijn vrienden kwijt?
  • Wat is een amanuensis nu weer?
  • Welke tas moet ik kiezen?
  • Boeken kaften: hoe moet dat?
  • Ieder uur naar een andere klas: hoe werkt dat?
  • … en nog veel meer!

Maak een keuze uit de survival boekjes of het
stripalbum “Hoe overleef ik de brugklas” bestellen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com