U bevindt zich hier: Home » kleding en accessoires » sieraden zelf maken » Kralen en creatieve online technieken en werkuitleg

Kralen en creatieve online technieken en werkuitleg

Geschreven door Elenea

instructie en werkuitleg creatief met kralenKralen zijn een uitdaging om creatief aan de slag te gaan. De mooiste sieraden kunnen uit je hand komen. Zowel voor beginners als gevorderden. Duizenden voorbeelden, tientallen instructies en allerlei soorten tips om sieraden te maken en direct aan de slag te gaan met de basisinstructie en duidelijke voorbeelden.

De diverse online technieken

spin van kralenDoe ervaring op met de diverse technieken door veel te oefenen via  Kralen.com.

Inspiratie kan je uitwisselen bij Kralen.com, zoals

  • Instructies. Veel technieken zijn basistechnieken die wereldwijd bekend zijn. Door het duidelijk uit te leggen op de website kunnen beginners meteen aan de slag zonder een boek te hoeven kopen. Verder kunnen ervaren kralenfans tips & trucs mailen die zij vervolgens toevoegen aan de pagina. Hierdoor kun je ook van elkaar leren.
  • Tips, bijvoorbeeld leuke winkels die je niet zou willen missen als je er toevallig in de buurt bent, of leuke websites waar je nog meer kan leren. Of wat dacht je van een overzicht van alle Nederlandse kralenboeken? Tevens kun je duizenden voorbeelden vinden op Kralen.com, met weer als doel: inspiratie uitwisselen!
  • Interactief, bijvoorbeeld een leuke sieradenwedstrijd om te zien met wat voor verschillende ideeën iedereen komt. Ook het forum is erg nuttig om kennis, tips en inspiratie uit te wisselen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com