U bevindt zich hier: Home » eropuit » Pretpark voor kinderen vanaf 2 jaar bij Nijmegen

Pretpark voor kinderen vanaf 2 jaar bij Nijmegen

Geschreven door Elenea
gezellig dagje uit met de kinderen

pretpark

Een pretpark voor kinderen vanaf 2  jaar. Het amusementspark is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk, betaalbaar en heeft nauwelijks wachttijden!  D us alle ingrediënten voor een gezellig dagje uit. Met meer dan 25 attracties zoals een achtbaan, treintjes, luchtkussens, draaimolen, botsauto’s en nog meer ….. en een binnenpeeltuin is het goed toeven in het amusementspark Tivoli in Berg en Dal bij Nijmegen. Als je online kaartjes koopt krijg je korting.
Meer informatie : parktivoli.nl

Pretpark met midgetgolfbaan

Ga ook spelen op de 18-holes piraten midgetgolfbaan ‘Kapitein Midget’. De baan is onderdeel van het park en alle bezoekers mogen gratis een potje golfen. De baan van Kapitein Midget is geschikt voor jong en oud en voor een ‘hole in one’ win jij misschien een leuke piratenprijs!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com