Gerelateerde artikelen

  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken
  • Borduren op plastic stramien en canvas Borduren op plastic stramien en canvas
  • Printen in spiegelbeeld op transparant Printen in spiegelbeeld op transparant
  • Geluksflesje zelf maken Geluksflesje zelf maken
  • Hoe miniboek zelf maken Hoe miniboek zelf maken
moeders

Instagram en foto met handgeschreven tekst

instagram en handgeschreven tekst over foto met handwriter 1Instagram en je foto met handgeschreven tekst er over heen. Super persoonlijk en origineel. De tekst komt op de foto gewoon door te typen op je toetsenbord. De handgeschreven teksten voeg je toe aan foto’s en het plaatsen op social media was nog nooit zo gemakkelijk. Dus wat houd je tegen?
Handwriter is een gratis App voor Iphone gebruikers die Instagram nog persoonlijker maakt en is te downloaden bij de app- store.

Instagram en foto met handgeschreven tekst met de Handwriter

‘’Met de APP wordt het mogelijk om een handgeschreven tekst over je favoriete foto te plaatsen. Het initiatief is ontstaan vanuit het gemis van handgeschreven teksten in de huidige online wereld.

instagram en handgeschreven tekst over foto met handwriterDe terugkeer van het Handschrift
Handwriter maakt het voor elke consument mogelijk met hun eigen handschrift fotoalbums, kaarten en kalenders te personaliseren. En zo maakt handschrift een comeback in het huidige tijdperk. Via de website koopt de consument voor 10 euro zijn eigen handschrift en kan deze toevoegen aan vrijwel elke fotoalbum of kaarten software. Handwriter heeft als doel de grootste online community voor handgeschreven schriften te worden en zo handschriften een transformatie van offline naar online te geven.

Handwriter maakt gebruik van een algoritme op basis van een analyse van meer dan 3 miljoen woorden. Het algoritme kijkt naar het patroon van de schrijver, legt de variatie vast en deze wordt automatisch aangeroepen wanneer de consument gaat typen. De Handwriter software won diverse prijzen waar onder New Venture t.w.v. 25 000 euro. Handwriter is gestart in 2012 en gevestigd in hartje Amsterdam en opgericht door jonge ondernemer Manon van Essen