U bevindt zich hier: Home » buitenland » Vakantieboerderijen in binnenland en buitenland

Vakantieboerderijen in binnenland en buitenland

Geschreven door Elenea

vakantieboerderijen binnenland en buitenlandVakantieboerderijen zijn voor ouders en kinderen een vakantie vol plezier, dieren en avonturen beleven. Koemelken, geitjes voeren, fruit oogsten, tractor rijden, klimmen op de hooiberg en slapen in het hooi …..
Alleen al in Oostenrijk zijn meer dan 2600 vakantieboerderijen.
Maak je keuze bij boerderij vakantie oostenrijk

Vakantieboerderij urlaub am bauernhof

Tijdens je vakantie op de boerderij kom je helemaal tot rust en tegelijkertijd hoef je je nooit te vervelen! Er is altijd genoeg te doen op een boerderij en de landelijke omgeving zorgt ervoor dat je het leven van alledag helemaal vergeet.
Het merk ‘Urlaub am Bauernhof’ (Vakantie op de Boerderij) garandeert dat de kwaliteit en de gastvrijheid van de boerderij, wijnboerderij of berghut voortdurend worden gecontroleerd en dat de boerderij ook echt in bedrijf is.
Een jury controleert regelmatig of de boerderijen voldoen aan kwaliteitscriteria op het gebied van plattelandsbeleving, voorzieningen en service. Het aantal bloemen geeft aan in welke categorie de boerderij valt:

  • Twee margrieten: een praktisch en eenvoudig ingerichte boerderij. Douche of bad en toilet bevinden zich op de kamer, in het appartement of op de etage.
  • Drie margrieten: een goed ingerichte, gezellige boerderij. Douche of bad en toilet bevinden zich op de kamer of in het appartement.
  • Vier margrieten: een uitstekend ingerichte boerderij die aan hoge eisen voldoet. Douche of bad en toilet 

Vakantieboerderijen in Nederland vind je bij  : vakantieboerderij.nl

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lDNpfo_bvIg&list=TLLqxlpw8SQw8[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com