U bevindt zich hier: Home » boeken en tijdschriften » Dagje uit met kinderen met goed en slecht weer

Dagje uit met kinderen met goed en slecht weer

Geschreven door Elenea

tips dagje uit met kinderenDagje uit met de kids met mooi weer, maar ook als het regent, in de stad, aan het water, bij de boer of vlak over de grens…… Allemaal in Nederland of vlak over de grens en alles gegarandeerd kidsproof én betaalbaar.
Leuk om cadeau te geven en te krijgen, want eigenlijk moet je de gids gewoon in huis hebben voor inspiratie voor een dagje uit met de kinderen.

Dagje uit kidsproof

Gids met ruim honderd tips voor een leuk dagje uit met kinderen van 0-15 jaar in Nederland en net over de grens. Hierbij is ook met het plezier van de ouders rekening gehouden. De tips variëren van ouderwetse speeltuinen, lammetjes aaien, strandwandelen, een paddenstoelenexpeditie en een bezoek aan een koekjesfabriek, tot musea, kastelen, kindertheater, waterpret, voetbal experience en sprookjesparken. Per uitje worden de entreeprijzen aangegeven, de bereikbaarheid met OV, een leeftijdsindicatie, doe tips en adresjes voor eten en drinken. Onderverdeeld in Aan het water, In het bos, Bij de boer, In de stad en Als het regent. Tussendoor staan themapagina’s met tips rond picknicken, late uurtjes, winterweer, uitjes met gehandicapte kinderen, workshops, groen doen, enz. Achterin een alfabetische index op uitjes en een per provincie (en België en Duitsland).
Een coole gids vol dagjes uit met kinderen, gewoon bestellen voor jezelf of om cadeau te doen, klik op :  Kidsproof Dagje Uit

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com