U bevindt zich hier: Home » kinderkleding » Kinderkleding trends 2013

Kinderkleding trends 2013

Geschreven door Elenea

kinderkleding trends 2013Kinderkleding in de komende winter zullen met breisteken uit grootmoederstijd gecombineerd woden. De strepen zullen meerkleurig zijn en ook het trendy tweed zal in het oog springen. Ja, zelfs in de stoere jongenskleding !
De vernieuwde styling zit hem vooral in de details. De top van de kledij is veelal donker van kleur, waardoor de onderste stukken als het ware kleur bekennen. Daarnaast zal het zich opdoffen voor een verjaardagsfeestje of andere feestelijke gelegenheid weer helemaal in zijn!

Kinderkleding en styling

De jurkjes van de meisjes doen mee aan de trend van het breien en het rokje speelt een hoofdrol. Jacks en mantels zijn dan weer de belangrijke spelers op het gebied van jassen, waar de ‘pelerine’ een vervolg breidt aan de poncho’s en capes die het de vorige winter goed deden. De gekleurde broeken nemen eindelijk hun plaats in het peloton weer in en dan vooral in chino en 5 pockets. Veel klassiekers gaan in een nieuw jasjes gestoken worden door het gebruik van ander materiaal en andere kleuren. Opvallend algemeen detail zullen de lange achterpanden en vernieuwde halslijnen zijn.

Materialen
Bont, hoewel volgens velen voorbijgestreefd, ontbreekt niet. De breitrend is echter de meeste opvallende vaststelling op het gebied van kinderkleding. Alle mogelijke steken passeren de revue! Het ruitpatroon laat ook van zich horen en is te zien op o.a. broeken, blazers en rokjes. En tenslotte gaan we alles wat maar een beetje met tweed te maken heeft, terugzien in de kinderkledij voor de komende winter

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com