U bevindt zich hier: Home » kleding en accessoires » Modetips met video geeft kleding inspiratie

Modetips met video geeft kleding inspiratie

Geschreven door Elenea

mode en design filmpjesModetips met video is leuk om te kijken en kan je de juiste inspiratie geven voor het kopen van kleding. Ook geeft het inspiratie met de kleding die je al hebt nieuwe combinaties te maken. De fashion- en celebrity stylist Danie Bles heeft een videoblog op entertainmentplatform BIG Entertainment. Elke maandag en donderdag zijn de blogs van Danie Bles te zien op de apps en website (www.big.nl) van BIG Entertainment. Hierin geeft ze op geheel eigen wijze modetips aan vrouwen in anderhalve minuut.
Haar eerste videoblog is hier te zien: big.nl/fashion-beauty/nieuw-videoblog

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UeKrFMsf0cU[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com