U bevindt zich hier: Home » moeders » Barbie film en echt lopend paard

Barbie film en echt lopend paard

Geschreven door Elenea

barbie en paard dat kan lopenBarbie film “Barbie en haar zusjes in een ponyavontuur” is uit op DVD en gebaseerd op het paard uit deze film is er een Barbie écht lopend paard te koop.

Barbie en paard dat ‘echt’ kan lopen

barbie en paard dat kan lopen 2Door op het voorhoofd van het paard te drukken, kun je het paard en de Barbiepop met elkaar laten spelen. Door middel van een sensor reageert het paard op de armbeweging van Barbie. Druk gewoon op het paard zijn voorhoofd en het interactief speelplezier begint. Beweeg Barbie haar arm omhoog en het paard wandelt naar haar toe. Als je haar arm halverwege zet, stopt het paard en als ze haar arm volledig omlaag haalt, zal het paard buigen. Wat een trouw en goed opgeleid paard!
Barbie met haar Paard is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2013, waarvoor op 6 november 2013 de winnaars bekend gemaakt worden. www.speelgoedvanhetjaar.nl

Barbie film : Barbie en haar zusjes in een ponyavontuur

barbie film barbie-en-haar-zusjes-in-een-ponyavontuurIn de film beleven Barbie en haar zusjes een ponyavontuur. Barbie en haar zussen gaan op avontuur naar de majestueuze Zwitserse Alpen, waar ze een zomer lang lol gaan maken op een te gekke rijschool. Barbie staat te popelen om een paard te vinden dat ze mee terug naar Malibu kan nemen. Stacie wil supergraag laten zien dat ze een geweldige ruiter is. Het enige wat Chelsea wil is op de grote paarden rijden, en Skipper… nou ja, laten we zeggen dat ze liever over de natuur schrijft dan dat ze ervan geniet. De vakantie van de zussen komt wat moeizaam op gang, maar wanneer Barbie een geheimzinnig wild paard in de bossen ontdekt, is hun verblijf met recht magisch te noemen.

Meer lezen en Barbie film bestellen.film barbie en paard dat kan lopen

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com