U bevindt zich hier: Home » akties en mail en win » Kinderen leren fietsen met handig stappenplan

Kinderen leren fietsen met handig stappenplan

Geschreven door Elenea

fietsen zonder zijwielen leren in 8 stappenKinderen leren fietsen met een handig stappenplan. Heb je goed leren fietsen, dan verleer je dat niet meer. Goed leren fietsen doen wij in Nederland al als kind; de meeste kinderen willen rond hun vijfde jaar weleens proberen te fietsen. Voor ouders is dit een bijzonder moment, een echte mijlpaal.

Een kind goed leren fietsen is een hele kunst, waarbij veel komt kijken. Om ouders hierin zo goed mogelijk te ondersteunen, heeft Prijskiller.nl een gratis stappenplan gemaakt. Hiermee leer je jouw kind fietsen zonder zijwieltjes, in acht eenvoudige stappen.

Kinderen leren fietsen in acht stappen

  • Stap 1: zorg dat jouw kind er echt klaar voor is
    Je kind moet zelf willen leren fietsen, anders heeft het geen zin. Laat uw kind dit ook uitspreken, zodat jullie er samen echt voor kunnen gaan.
  • Stap 2: een kleinere fiets
    Koop niet direct een veel grotere fiets dan dat jouw kind gewend is. Het beste is een fiets waarbij ze nog met hun voeten aan de grond kunnen.
  • Stap 3 en voor de overige stappen surf je naar prijskiller.nl/stappenplan-leren-fietsen-zonder-zijwielen

Eindbeloning: een fietsdiploma
Als het na het vele oefenen lukt om zelfstandig te fietsen, is dat zeker een beloning waard. Daarom biedt Prijskiller.nl iedereen die zijn of haar kind heeft leren fietsen met behulp van het 8-stappenplan op de website de mogelijkheid om gratis het ‘Fietsen        zonder zijwielen diploma’ aan te vragen.
Wie de training of het eindresultaat filmt en de video of een link naar de video opstuurt naar marco@prijskiller.nl  maakt bovendien ook nog eens kans op een mooie aluminium step ter waarde van € 42,50.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com