U bevindt zich hier: Home » allerlei moeders » Lifestyle platform voor singles met stijl

Lifestyle platform voor singles met stijl

Geschreven door Elenea

forum voor singles en stijlPlatform voor singles met stijl rekent af met het stereotype beeld van de single, de stuntelige Bridget Jones bij wie alles misgaat en daten een aaneenschakeling van drama is. Sanne Tummers, oprichtster van Single & Stijl, gaat het leven van singles en solo’s in Nederland nu nog leuker maken dan het al is. Het laat de happy singles zien hoe zij hun tijd leuk en waardevol kunnen invullen, dit keer eens zonder focus op matching & dating.

Lifestyle platform voor singles met stijl

“Ik zal laten zien dat je als single veel meer uit het leven kan halen dan alleen zoeken en gevonden worden, en dat single zijn niet zielig of eenzaam is!” Dat is het credo van Sanne’s Single & Stijl. Haar platform wil elke single bereiken want ze heeft een belangrijke boodschap. “Het gaat nou eens niet over de zoektocht naar je wederhelft, Single & Stijl is voor de gelukkige single die weet wat zij/hij wil in het leven, en ik wil hen laten zien dat je hier je tijd leuk en waardevol kan benutten, zonder een keiharde, onafhankelijke feminist of macho man te zijn.” Single? Kijk dus gauw even op: www.singleenstijl.nl

Happiest Single
Singles vinden er boordevol informatie en inspiratie en worden voorzien in positieve en praktische trends, tips en tools. Sanne: “Het is een way of life die we allemaal kennen of gekend hebben. Als individu wil je ook het beste uit je leven halen, en ik wil hieraan bijdragen.” Het gaat om de single die niet zit te wachten op een georganiseerde single reis, maar er bijvoorbeeld liever alleen op uit trekt met backpack en wil weten wat de voor- en nadelen zijn van in je eentje reizen. De single die bereid is om alleen een huis te kopen, die de financiën en verzekeringen graag op orde heeft, maar daarbij wel wat tips kan gebruiken. De single die graag in zichzelf wil investeren, die niet bang is om een eigen keuze te maken en (gedurende een bepaalde periode) voorrang geeft aan een carrière en zelfontplooiing en niet alleen maar in afwachting is van een leven met iemand anders. Kortom, de single & individual die niet bang is de verantwoordelijkheid voor eigen geluk te nemen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com