U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Wikkelarmband leuk en origineel Sinterklaas cadeau

Wikkelarmband leuk en origineel Sinterklaas cadeau

Geschreven door Elenea

wikkelarmband origineel een leuk sinterklaas cadeauWikkelarmband is kleurrijk en 100% zijde en vindt zijn oorsprong in India, waar het ombinden van een zogenaamde rakhi bij familie of vrienden liefde en bescherming symboliseert. De traditionele armbanden zijn rood en goud zijn en Jozemiek heeft ze ontworpen in uiteenlopende kleuren en ieder met een eigen boodschap. Origineel, persoonlijk en duurzaam.
De Rakhi by Jozemiek collectie is inmiddels een groot succes in heel Europa. Van Santpoort tot Saint Tropez geven vrouwen deze wikkelarmbanden als een cadeau om de liefde voor hun moeder, vriendin of dochter op een bijzondere manier te delen.

wikkelarmband origineel een leuk sinterklaas cadeauDe nieuwe kleuren kan je associëren met een persoon op wie het van toepassing is:

  • De Mykonos Blue past bij die zorgzame vriendin die de aandacht liever niet op zichzelf vestigt
  • De Golden Glow past bij een charismatische vrouw die altijd warmte lijkt uit te stralen
  • Wie ´dankjewel´ wil zeggen tegen iemand die altijd voor je klaarstaat, kiest het Deep Lichen Green

Verkoopinformatie
Een Rakhi by JOZEMIEK wikkelarmband is gemaakt van 100% zijde en is door heel Nederland te koop. De basis van alle metalen onderdelen is gemaakt
van stainless steel. Verkoopadviesprijs zilver plated is € 12,95, rosé en goud plated is €14,95. Kijk voor verkoopinformatie op www.jozemiek.com

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com