U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » DVD Blu-ray toppers voor de jeugd

DVD Blu-ray toppers voor de jeugd

Geschreven door Elenea

vifj dvd en bluray toppers voor de jeugdDVD Blu-ray toppers voor de jeugd voor in de schoen met Sinterklaas of onder de Kerstboom zijn nu of binnenkort verkrijgbaar.

DVD Blu-ray toppers voor de jeugd

 • Yoko is een spannende familiefilm die de kracht van vriendschap toont. Gebaseerd op het boek van KNISTER, bekend van de beroemde kinderboekenreeks Heksje Lilly heeft Yoko alles in zich om een publiek van kleine én grote mensen te boeien. Het verhaal draait om de 11-jarige Pia. Na de dood van haar vader voelt ze zich wat verloren, en heeft moeite om thuis en op school haar draai te vinden. Het liefst zit ze in de tuin in de boomhut. Als daar op een dag de kleine, witte yeti Yoko binnenwandelt, staat haar leven op zijn kop…
  Yoko’ is nu verkrijgbaar op DVD.
 • De Club van Sinterklaas is de leukste club van Nederland. Al jaren beleven Sint en zijn Pieten in aanloop naar 5 december spannende avonturen. Niet alleen in de succesvolle tv-serie (RTL), ook in de theaters zijn de goedheiligman en zijn makkers te vinden. Vorig jaar kwam er zelfs een heus bioscoopavontuur uit: De Club van Sinterklaas & Het Geheim van de Speelgoeddokter. De film biedt een spannend verhaal, een niet al te griezelige schurk en swingende liedjes. Een (sinterklaas)feestje voor jong en oud dus.
  De Club van Sinterklaas & Het Geheim van de Speelgoeddokter‘ is nu verkrijgbaar op DVD
 • Vampierzusjes. De film is gebaseerd op de populaire Duitse kinderboeken-serie Die Vampirschwestern van Franziska Gehm. Ook in Nederland werden, onder de titel De Vampierzusjes, met succes vier boeken uit de reeks uitgebracht. De doelgroep wordt gevormd door basisschoolmeiden, die na Twilight wel een vrolijker benadering van het genre kunnen gebruiken. Een tikje fantasy, veel grappen en ludieke special effects zijn de belangrijkste kenmerken van dit succesvolle jeugdavontuur dat Publieksprijzen won op festivals in Stockholm en Toronto.
  ‘Vampierzusjes’ is vanaf 19 november 2013 verkrijgbaar op DVD
 • Kwaliteits-animatie uit Finland! Na het zeer succesvolle Niko en de Vliegende Brigade, is het tijd voor de sequel: simpelweg Niko 2 geheten. Hierin krijgt het rendierjong Niko te maken met de nieuwe vriend van zijn moeder, die ook nog een zoontje heeft. Als die wordt ontvoerd, haalt Niko alles uit de kast om ‘m terug te krijgen. Een actueel onderwerp met een vleugje spanning en schitterend vormgegeven. Niko 2 draaide ruim 17 weken lang in de bioscopen, en dat maakte dit Finse animatie-fenomeen tot dé kersthit voor het hele gezin van vorig jaar. ‘Niko 2’ is vanaf 19 november 2013 verkrijgbaar op DVD & Blu-ray
 • In thuisland Zuid-Korea is hij zo populair, dat ze hem er De President noemen. We hebben het over Pororo, de kleine blauwe pinguïn met de grote vliegeniersbril. Kijkertjes van het jeugdprogramma Zappelin kennen het vrolijke animatiefiguurtje al langer. Daar worden de avonturen van Pororo sinds 2011 uitgezonden. Die zeven minuten durende afleveringen deden verlangen naar een groter avontuur, en dat is er nu. Met Pororo: De Race Vol Avontuur kun je de pinguïn en zijn vriendjes nu ook gewoon mee naar huis nemen.
  ‘Pororo: De Race Vol Avontuur’ is vanaf 28 november 2013 verkrijgbaar op DVD en Blu-ray

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com