U bevindt zich hier: Home » kinderkamer » Eigenwijze kindermeubeltjes met een ecotintje

Eigenwijze kindermeubeltjes met een ecotintje

Geschreven door Elenea

Ecodesign kindermeubelsEigenwijze kindermeubeltjes met een ecotintje zijn de “Kukuu “kindermeubels, duurzame en praktische meubels die zowel ouders als kinderen aanspreken.

Eigenwijze kindermeubeltjes

Prikkelende schuine lijnen
De onconventionele schuine lijnen prikkelen de nieuwsgierigheid en herinneren ons eraan dat de natuur niet alleen maar recht en hoekig is. De meubels zijn speels, functioneel én mooi om te zien, duurzaam en milieuvriendelijk. De commode verandert bijvoorbeeld in een ladenkast, zodat het meubel langer meegaat.

Complete kinderkamer
Bird&Berry by Kukuu omvat een kledingkast, ledikant, commode, eenpersoonsbed met nachtkastje, boekenkast en een peuterstoel met tafel. Verder zijn er bijpassende opbergbakken voor speelgoed en kleding, vrolijke speelkussens, een verschoonkussen, een matras en zelfs lakens. De designerstof met het vogeltje en de besjes (verkrijgbaar in drie kleuren) loopt als rode draad door de collectie.

Oordeel zelf bij ecodesignmeubel.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com