U bevindt zich hier: Home » moeders » Klassiekers als speelgoed voor kinderen

Klassiekers als speelgoed voor kinderen

Geschreven door Elenea

electrische-vespa-scooter-voor-kinderenKlassiekers nu terug op de markt maar dan voor kinderen, om te genieten van deze voertuigen en om buiten te spelen en ritjes te maken tijdens heerlijke zomerdagen. Bovendien verbetert het de coördinatie van de kinderen en leren zij hun lichaam optimaal te bewegen.

Klassiekers als speelgoed voor kinderen

electrische-fiat-500-speelgoedauto-Nu kunnen ook de kids op een authentieke Vespa, ja zelfs in een Fiat, rijden! Hij is precies hetzelfde als de echte, maar dan voor kinderen.
Werkt op een accu. De motor is stabiel, stevig en duurzaam. De motor heeft 2 grote, rubberen wielen en 2 kleine zijwieltjes. Versnelling en claxon op het stuur. Met 2 verstelbare achteruitkijkspiegels.
Met een opbergvak aan de voorkant bij de benen. Met rooster aan de achterkant en nummerbord. Maximumsnelheid: 4,2km/u. Kan niet achteruit rijden, duw de Vespa om achteruit te rijden. Voor de motor is dat geen probleem. Ontworpen om met de zijwieltjes achteraan te gebruiken.

Meer bekijken, meer lezen en bestellen doe je bij imaginarium.nl

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com