U bevindt zich hier: Home » cadeautips » Clutch voor op de fiets

Clutch voor op de fiets

Geschreven door Elenea

clutch voor op de fietsClutch is een feestelijk en elegant tasje en wordt ook wel kaboutertasje genoemd. Het is een mini accessoire die vrouwen vooral in de zomer gebruiken. Veel gaat er niet in… alleen het allernoodzakelijkste.

Clutch voor op de fiets

Deze clutch is niet voor onder je arm maar voor aan je zadel. Dit handige mini-tasje van New Looxs is ideaal voor je mobiel, sleutels en andere belangrijke spullen. Het retro design verwijst naar de zadeltasjes van toen en past perfect bij de fiets-trend van nu. Je bevestigt de fiets clutch met twee lederen riempjes stevig aan je zadel vast en is gemaakt van waterafstotend canvas.
De New Looxs Mondi fiets clutch is verkrijgbaar in de kleuren Grey, Brown, Blue en Cool Grey voor een adviesprijs van €17,95 bij de betere fietsenspeciaalzaak en bij hollandbikeshop.com/zadel-fietstas

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7djJCz3nkKg[/youtube]

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com