U bevindt zich hier: Home » allerlei eropuit » Logeren en herkenbaar verhaal voor kinderen

Logeren en herkenbaar verhaal voor kinderen

Geschreven door Elenea

uit logeren gaan en herkenbaar verhaal voor kinderenLogeren gaan is soms heel spannend voor kinderen. Van af en toe uit logeren gaan leert het kind zelfstandig worden. Een toepasselijk boekje met een herkenbaar verhaal voor kinderen  is “Logeerbeer”.

Wanneer een kind uit logeren gaat kan het last krijgen van heimwee. Heimwee komt vooral voor bij kinderen tussen de 5 en 10 jaar, maar ook jongere en oudere kinderen kunnen last hebben van heimwee en verlangen naar thuis. Ze missen hun eigen ouders, hun broertjes en zusjes en de eigen slaapkamer.
Een aantal tips voor ouders die kinderen hebben met last van heimwee vind je bij :

Gratis tips tegen heimwee bij kinderen

Logeren en herkenbaar verhaal voor kinderen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com