U bevindt zich hier: Home » buitenland » Zitcomfort tijdens vliegreis steeds belangrijker

Zitcomfort tijdens vliegreis steeds belangrijker

Geschreven door Elenea

zitcomfort steeds belangrijker / Canada 2008 033Zitcomfort tijdens een vliegreis is steeds belangrijker. Je nauwelijks kunnen bewegen en de volgepropte vliegtuigen zijn voor velen de redenen om een keuze te maken bij welke maatschappij je jouw vliegreis gaat boeken. Jarenlang was Singapore Airlines de meest comfortabele vliegtuigmaatschappij en ze zijn nog steeds goed. Inmiddels is er nog een aantrekkelijke vliegtuigmaatschappij: Emirates is dit jaar (2013) officieel de best gewaardeerde vliegmaatschappij op basis van zitcomfort.

Zitcomfort tijdens vliegreis steeds belangrijker

Dit blijkt uit onderzoek van Vliegtickets.nl dat tussen 1 januari 2013 en 31 oktober 2013 is uitgevoerd onder ruim 3.000 reizigers. Voor het onderzoek beoordeelden reizigers na afloop van hun reis de vliegmaatschappij op Zitcomfort, Service en Prijs/Kwaliteit. In tijden dat er door vliegmaatschappijen steeds meer getoornd wordt aan de hoeveelheid beenruimte, weegt het zitcomfort voor klanten zwaar in hun keuze voor een vliegticket. 

Top 5 beste zitcomfort        
1. Emirates – 8,1
2. Singapore Airlines – 7,8
3. Eva Airways – 7,8
4. Swiss International – 7,7
5. Turkish Airlines – 7,6

Top 5 slechtste zitcomfort
1. Corendon – 6,1
2. Vueling – 6,1
3. Iberia – 6,2
4. Wizzair – 6,2
5. US Airways – 6,4

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com