U bevindt zich hier: Home » kind en media » Apps voor kinderen leerzaam en leuk

Apps voor kinderen leerzaam en leuk

Geschreven door Elenea
BRON: wallsave.com

BRON: wallsave.com

Apps kunnen voor kinderen leerzaam en leuk tegelijk zijn. Regelmatig verschijnen er nieuwe apps voor kinderen, maar welke ga je downloaden en welke niet? Nou, dat hangt af van je eigen keuze en afwegingen. Hieronder enkele app tips voor kinderen:

  • Meezingen met Starcomposer. (Gratis 4+) Het kind kiest een aantal muziekinstrumenten en als de sound goed klinkt, kan er een tekst ingezongen worden. Het resultaat is een geanimeerd filmpje van een live optreden.
  • Door het land vliegen met Topo Nederland ( 4+) Het kind leert in deze app op een leuke manier verschillende plaatsen in Nederland (én andere landen) kennen, zoals provincies, hoofdsteden, bezienswaardigheden, kleine steden…..
  • Je foto pimpen met HeyHey Pix (4+) Hiermee kunnen kinderen foto’s nemen en zelf pimpen en customizen met leuke plaatjes en figuren.
  • Beestenboel met WNF Bamboe Club (4+) Kinderen leren op spelenderwijs alles over dieren en je steunt het Wereld Natuur Fonds
  • In het bos met Bongobos Herfst (4+) Stimuleert de creativiteit van kinderen door middel van een tocht door een 3D-bos met onderweg allerlei spelletjes, verhalen en muziek.
  • Rekenhulp met DiKiBo-7-8 Rekenen voor groep 7 en 8 van de basisschool, ook te gebruiken voor niveau 1F, 2F en 3F in het voortgezet onderwijs en het beroepsonderwijs
  • Wereldreizigers met Kidskompas Voor iedereen die met kinderen naar Parijs, Londen, Barcelona of Amsterdam gaat. Naast een beschrijving van de tien absolute must-sees, biedt de app zowel voor kinderen als volwassenen tal van interessante weetjes, praktische tips, een bus- en metrokaart, stadsplattegrond en leuke achtergrondinfo.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qs20M6v89mE[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com