U bevindt zich hier: Home » eropuit » Fietsen langs kastelen en in de natuur

Fietsen langs kastelen en in de natuur

Geschreven door Elenea

fietsen in natuur en langs kastelenFietsen langs kastelen en in de natuur kan in het Vechtdal met een afwisselend landschap, natuur en veel kastelen. De Vechtdalfietsroute is een bewegwijzerde route van 245 km die de loop van de Overijsselse Vecht volgt van Zwolle tot het Duitse Darfeld. Doe de route in gedeeltes of kies een mooi stukje uit waar jij je prettig voelt.
Je fietst over fietspaden, boerenweggetjes, langs landgoederen met kastelen, havezathen en oude boerderijen in originele staat. En vergeet niet een van de historische stadjes Ommen, Hardenberg, Nordhorn, Schöppingen e.a. te bezoeken voor een aangename tussentstop.

Fietsen langs kastelen en in de natuur

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uqMAq319atM[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com