U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Carnaval kinderkleding zelf kleuren of kant en klaar

Carnaval kinderkleding zelf kleuren of kant en klaar

Geschreven door Elenea

carnaval kinderkleding en accessoires 1Carnaval duurt officieel van zondag tot en met dinsdag en is op zijn vroegst vanaf 1 februari en op zijn laatst rond 9 maart. Tegenwoordig vinden er tussen 11 november en het eigenlijke feest al verschillende festiviteiten plaats, vooral in de laatste weken voor carnaval.

Op 11 november (de elfde van de elfde), om precies 11.11 uur, begint het carnavalsseizoen. In Nederland wordt deze start van het seizoen in vrijwel iedere carnaval vierende plaats met een zekere ceremonie gevierd. De reden voor deze datum ligt bij het getal 11, dat van oudsher het getal van de dwazen en gekken is.

Carnaval kinderkleding zelf kleuren of kant en klaar

68939 A101Laat de kinderen zich dit jaar verkleden in een zelfgekleurd kostuum of als krijger, piraat, tovenaar, als middeleeuwse koning en koningin, als prinses met prinsessen sieraden, als fee, met of zonder maskers en make=up.

Alles is te koop bij imaginarium.nl

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com