U bevindt zich hier: Home » eropuit » Parkstad Limburg is toeristische bestemming

Parkstad Limburg is toeristische bestemming

Geschreven door Elenea

parkstad limburg 1Parkstad Limburg is een toeristische bestemming met voor elk wat wils. Hier liggen de grootste Romeinse opgravingen van Nederland, het grootste indoorskidorp ter wereld, de grootste woonboulevard van Europa, de meest innovatieve en moderne dierentuin van Europa en het grootste wereldtuinenobject van Nederland. Dus lees meer over Parkstad Limburg

Parkstad Limburg ook voor natuur liefhebbers

En voor de Natuur en Rust liefhebber de Brunssummerheide, het grootste aaneengesloten heidegebied van Zuid Limburg. Bijzonder is hier het Blote Voeten Pad, een tocht van drie kilometer over verschillende ondergronden zoals bosgrond, zand, kiezel, kleikorrels, boomschors, boomstammetjes, water, modder en mos. Een aangename sensatie voor de voeten.
En vergeet niet de Grensmaasvallei, licht heuvelachtig en geschikt voor uitdagende fietstochten.
Voor meer informatie surf je naar vvvzuidlimburg.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com