U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Polsbandje voor kinderen om mama terug te vinden

Polsbandje voor kinderen om mama terug te vinden

Geschreven door Elenea

me finder polsband kopenPolsbandje voor kinderen die de nachtmerrie van iedere mama of oma kan verlichten. Je bent je (klein)kind kwijt en dit leuke polsbandje helpt je (klein)kind op basis van toon-en-vertel-principe hoe het zijn ouders of grootouders terug kan vinden. Doordat het kind zelf iets kan doen zal het ook niet zo snel in paniek raken.

Polsbandje om mama terug te vinden

Er kunnen vijf telefoonnummers worden ingesteld op de Me Finder. Leg je kindje uit dat als ze papa of mama niet kunnen vinden ze op het knopje drukken. De vinder kan dan een telefoonnummer bellen, zodat je snel je kindje weer terug hebt. Raak niet in paniek als je erachter komt dat je telefoon thuis ligt, er kunnen vijf nummers in. Zorg dus ook voor dat je die vijf telefoonnummers ook instelt op de Me Finder.

Het “kinderhorloge’ polsbandje heeft de passende naam “Me Finder” en is te koop bij anykid.nl/mefinder

Door het kind het toon & vertel principe uit te leggen weet het kind direct wat te doen wanneer hij papa, mama of een andere begeleider kwijt is. Zo leren ze af te stappen op een betrouwbaar persoon. Bijvoorbeeld een volwassene met kinderen of een persoon in uniform. Het kind dient deze persoon het nummer in de Me Finder te tonen en te vertellen dat ze papa of mama moeten bellen. Leer het kind ook om op zijn plek te blijven en met niemand mee te gaan totdat papa of mama er weer is. Op deze manier wordt het kind snel weer herenigd met zijn ouders.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vDTekCsxFW4[/youtube]

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com