U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Sonny Angels gelukbrengers verzamelen

Sonny Angels gelukbrengers verzamelen

Geschreven door Elenea

gelukbrengers heten sonny angels 2Sonny Angels zijn gelukbrengers uit Japan. Eindelijk zijn er weer nieuwe Sonny Angels. Leuk om te verzamelen, cadeau te geven, mee te spelen, een plekje te geven op de babykamer, …
Ze zijn super schattig en een collectors item. Ze brengen ook nog geluk!
De poppetjes zijn ongeveer 7,5 cm groot en gemaakt van hard plastic. Heel leuk om mee te spelen (vanaf 3 jaar).
De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor deze geluksbrengers. Er zijn vier dierenseries, één bloemenserie, één groenteserie, één fruitserie, één marineserie en een speciale Kerstserie. Spaar ze allemaal!

Eigenlijk worden de Sonny Angels in een blind box verkocht. Dat wil zeggen, dat ze in een gesloten doosje zitten. Het is dan een verrassing welke je koopt.  Risjebo.nl heeft alle doosjes open gemaakt, zodat je gewoon jouw favoriete Angel kan bestellen!

Sonny Angels verzamelen en cadeau geven

gelukbrengers heten sonny angelsSonny Angels kopen en bekijken bij  : risjebo.nl/sonny-angels.html

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com