U bevindt zich hier: Home » eropuit » Dom Utrecht beklimmen is een must voor jong en oud

Dom Utrecht beklimmen is een must voor jong en oud

Geschreven door Elenea

Domtoren UtrechtDom Utrecht beklimmen moet je één keer in je leven gedaan hebben. Zeker als Utrechtenaar moet je een aantal keren in je leven de Dom beklimmen. Een behoorlijke klim, maar het uitzicht is geweldig. Je gaat wel altijd met een groep mee, dus een ‘gedwongen’ rondleiding. In de vakanties zijn er speciale kinderrondleidingen.
De Dom is hét symbool van de stad Utrecht, met 465 treden en ruim 112 meter hoog. Het is de hoogste kerktoren van Nederland met een adembenemend uitzicht over de hele stad en de regio. Maar ook een romantische trouwlocatie en de meest inspirerende vergaderplek.

Dom Utrecht beklimmen is een must

Het beklimmen van de toren is een ‘must’ als je in Utrecht bent; in alle seizoenen is het uitzicht vanaf de transen op 70 en 95 meter spectaculair! gedwongen een rondleiding. In de vakanties zijn er speciale kinderrondleidingen.

Dom Utrecht beklimmen

Reserveren voor een beklimming van de Domtoren is noodzakelijk. Voor kinderen is begeleiding van minimaal één volwassene verplicht.
Voor meer informatie over deze en andere activiteiten in de Domtoren kun je vinden bij domtoren.nl

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AVD5ztw47Gg[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com