U bevindt zich hier: Home » allerlei moeders » Elkaars kinderen opvangen met ruilopvang

Elkaars kinderen opvangen met ruilopvang

Geschreven door Elenea

 

BRON: hdwallpapers.fr

BRON: hdwallpapers.fr

Elkaars kinderen opvangen met ruilopvang. Op de site kunnen ouders oproepjes plaatsen voor dagopvang, buitenschoolse opvang en flexibele opvang. Met elkaar kunnen de ouders een opvanggroep beginnen, waarbij om en om op elkaars kinderen wordt gepast. De site is niet alleen bedoeld voor werkende ouders. Ook ouders die thuis zijn, kunnen oproepjes plaatsen. Dan kunnen de kinderen met andere kinderen spelen. Het is vernieuwend maar je moet het wel zien zitten om ook op andere kinderen te passen.

Elkaars kinderen opvangen met ruilopvang

Er kan hier op vele manieren invulling aan worden gegeven. Zo kun je bijvoorbeeld een vaste dag in de week elkaars kind opvangen; zorg jij op maandag voor mijn kind dan zorg ik op donderdag voor het jouwe.
Maar ook buiten de reguliere opvangtijden om kan opvang worden geruild. Denk aan een paar uur, een avondje, ’s ochtends voor schooltijd of een dag in het weekend. Eigenlijk is alles mogelijk.
ruilopvang.nl is opgericht om ouders, die zoeken naar ruilopvang, een platform te geven waar zij elkaar kunnen vinden en het eerste contact kunnen leggen

Gerelateerde artikelen

2 reacties

o mei 20, 2005 - 8:18 am

Kun je ook je 2 jarige smurf bij iemand stallen in ruil voor het overblijven? 😉

Reageer
Inge juni 11, 2005 - 10:02 pm

Wat nog leuker is: Je kunt nu ook subsidie van je werkgever en de overheid krijgen voor deze vorm van gratis vorm van opvang!
Kijk voor meer info op http://www.switchkids.nl

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com