U bevindt zich hier: Home » kinderkleding » Meisjes en jongens kleding zomer 2014

Meisjes en jongens kleding zomer 2014

Geschreven door Elenea

kinderkleding zomer 2014 Meisjes en jongens kleding voor de zomer is leuk om te bekijken en om ideeën op te doen. Over een paar maanden is het al weer zomer, einde schooljaar en de kinderen gaan op vakantie!
De kinderkleding van Replay@Sons kopen en bestellen bij kixx-online.nl/replay

 Meisjes en jongens kleding zomer 2014 ( Replay&Sons )

  • Meisjes
    Kleur en vrolijkheid geven de toon aan de meisjes kleding, met frisse groen- en blauwtinten die doen denken aan de stranden van Hawaii, en de prints van hibiscus, palmbomen en flamingo’s aan het zonnige leven van Miami. Van stoere jeans in knalkleuren, zachte shirts met spannende prints tot meisjesachtige rokjes.
  • Jongens
    De jongens kleding wordt gekenmerkt door bewerkte stoffen en kleuren als military groen, koninklijk blauw en vaal geworden zwart. De broeken zijn cargo en de jeans zijn uitermate geschikt om in te klimmen en klauteren. De kleding voor de kleine surfers  is er van turquoise en groen tot koraal – en de zonnige prints.
  • Schoenen
    Ook de schoenen voor deze zomer zijn om vrolijk van te worden, denk aan sandaaltjes met bloemenapplicatie voor de meisjes en high-top sneakers met military print voor de jongens.

Bekijk de video en laat je inspireren:

[vimeo]http://vimeo.com/84754103[/vimeo]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com